top of page
APNmagazine.jpg

Allround Politie Nieuws 2023 (APN).

Een nieuw digitaal jasje dat past bij een aansprekend blad voor en door politiemensen, bestemd voor iedereen die werkt bij Politie Nederland. Een magazine met een eigentijdse uitstraling, met nieuws van alledag dat politiemannen- en vrouwen bindt en boeit. 

In het Allround Politie Nieuws leest u artikelen, interviews, achtergrondinformatie, meningen en uitspraken. Over het politieleven met al haar dynamiek en de waan van alledag. Met fraai beeldmateriaal dat de redactionele bijdragen zo toepasselijk illustreert.

Professionele redacteuren en fotografen zijn vaak voor ons op pad. Op zoek naar nieuws dat niet de voorpagina’s van de dagbladen haalt, nieuws dat je niet leest op nu.nl en ook niet hoort in de televisiejournaals. Nee, Allround Politie Nieuws besteedt aandacht aan het kleine nieuws dat zich afspeelt binnen de eigen couleur locale van een eenheid of district.

Met ongebreideld enthousiasme blijven we op de ingeslagen weg doorgaan. Want ruim vijftien jaar Allround Politie Nieuws heeft aangetoond dat het magazine voorziet in een behoefte.

Wij doen waar we in geloven. Met passie voor perfectie bieden wij u elke twee maanden dit magazine aan. Een periodiek die inspireert, intrigeert, ontroert. Krachtiger kunnen we niet zijn.

Nummer 3 • 2023

Nummer 2 • 2023

Nummer 1 • 2023

bottom of page