top of page
magazine.jpg

Onze Magazines.

Wij verzorgen op jaarbasis drie verschillende magazines:

1. Politie in Beeld (PIB) verschijnt zes maal per jaar

2. Allround Politie Nieuws (APN) verschijnt zes maal per jaar

3. Senioren Politie Amsterdam (SPA) verschijnt vier maal per jaar

Politie in Beeld: 'Voor Politie, door Politie'

Al meer dan tien jaar brengen wij vóór u en mét u, het magazine Politie in Beeld uit. Altijd boordevol verhalen en foto’s. Gericht op actualiteit, fitheid, gezondheid en de dagelijkse ervaringen van de politieman/vrouw. Nét even wat anders, realistisch maar altijd vanuit de gedachte van de politie. Deze uitgave is er voor u en door u. Wij komen niet alleen naar u toe, maar u heeft nu de mogelijkheid naar ons toe te komen.

Allround Politie Nieuws

In het Allround Politie Nieuws leest u artikelen, interviews, achtergrondinformatie, meningen en uitspraken. Over het politieleven met al haar dynamiek en de waan van alledag. Met fraai beeldmateriaal dat de redactionele bijdragen zo toepasselijk illustreert. Op zoek naar nieuws dat niet de voorpagina’s van de dagbladen haalt, nieuws dat je niet leest op nu.nl en ook niet hoort in de televisiejournaals. Nee, Allround Politie Nieuws besteedt aandacht aan het kleine nieuws dat zich afspeelt binnen de eigen couleur locale van een eenheid of district.

Senioren Politie Amsterdam "opgericht 20 maart 1986." 

Beschermheer Dhr. Frank Paauw

Bent u in het verleden werkzaam geweest bij de Gemeentepolitie Amsterdam, het Regiokorps Amsterdam-Amstelland of de Nationale Politie, Eenheid Amsterdam, dan kunt u zich aanmelden als lid van de SPA. Het fullcolour magazine 'SPA-Nieuws' verschijnt vier maal per jaar.

bottom of page